slideshow1a slideshow2a slideshow3a
slideshow1b slideshow2b slideshow3b

Aan u de Keus!

Het CBS heeft berekend dat de prijs van elektriciteit de afgelopen 10 jaar ieder jaar met gemiddeld 6,5% is gestegen. 

Aan u de keus: Waarom zou u meer betalen voor milieu onvriendelijke stroom als u dankzij de lage prijzen van zonnepanelen zelf voordelig groene stroom kunt opwekken?

En heeft u niet de middelen om tot aanschaf over te gaan maar wel een dak waar rendabel panelen op kunnen?  Dan is het zelfs mogelijk voor partikulieren en  bedrijven om via de Gemeente of de Provincie goedkope leningen af te sluiten . Het rendement op zonnepanelen is globaal 11%.  Op geleend geld wordt dus verdiend!  Neem voor een goed advies contact met ons op.

 

NIEUW !!!!

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.
CIGS panelen gaan veel beter om met schaduw, alleen op het gedeelte dat in de schaduw ligt, treedt verlies op. De rest van het paneel en de serie blijven gewoon in werking. Doordat het fabricageproces dusdanig goedkoper is dan reguliere panelen, is hetzelfde aantal kWh nagenoeg gelijk in prijs met andere panelen. Met deze CIGS panelen worden andere oriëntaties ook geschikt voor zonne-energie. En qua esthetisch vermogen staan ze ver boven alle andere panelen, het is een plaatje om te zien.

Social Media:

Nieuws

Zonnepanelen zijn een zeer gunstige investering en bovendien levert u een goede bijdrage aan een groener klimaat. U vindt op deze site alle informatie die u nodig hebt voor het aanschaffen van zonnepanelen. U kunt  contact met ons opnemen voor advies en het aanvragen van offertes. 

Zonnepanelen Kampen
Neringstraat 3
8263 BG Kampen
Tel: 038 3313999Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl Sitemap